☰   Menu Elke:0498 18 94 49
Wendy:0477 90 44 12

Leer het team kennen

Wie zijn we?

Elke Weijtjens en Wendy Hanegreefs vormen een team van gekwalificeerde en gemotiveerde verpleegkundigen die dagelijks medische en persoonlijke verzorging toedienen bij mensen uit de regio Groot Peer en omliggende gemeenten.

Mensen waarderen onze kennis inzake wondverzorging, ouderenzorg en palliatieve zorgen en bovendien hebben we aandacht voor familiale, sociale en psychische problemen.



Elke Weijtjens

Ik ben Elke, getrouwd met Frederik en mama van Mies, Merel en Flore. Ik woon in Peer centrum en sinds 2009 ben ik actief in de thuisverpleging. In 2013 haalde ik mijn diploma van referentieverpleegkundige in de wondzorg.

Mijn doel is om mijn patiënten op een zo persoonlijk mogelijke manier te verzorgen. Graag maak ik voldoende tijd voor hun problematiek maar ook hun beleving rondom het ziek zijn vergeet ik niet. Ik werk telkens een volle week en wissel hierna van dienst met Wendy die vervolgens ook 1 week werkt. Door deze regeling zijn we steeds goed op de hoogte en hebben onze patiënten ook duidelijkheid.

De patiënten kunnen ons op vaste tijdstippen verwachten, we zijn heel de dag bereikbaar voor de patiënten maar ook voor hun familie bij vragen.

Wendy Hanegreefs

Ik ben Wendy, mama van Seth, Lene en Tygo en woonachtig in Wijchmaal. Ik ben begonnen met werken in het MZNL op de dienst Pneumologie en Oncologie. In 2013 ben ik dan in de thuisverpleging begonnen omdat het ziekenhuis voor mij te onpersoonlijk was naar de mensen toe.

Ik wil graag de mensen in hun thuissituatie helpen wat steeds weer een andere uitdaging is. Daarom ben ik in 2014 in samenwerking gegaan met Elke om zo ons mensen nog beter van dienst te zijn en dit 7/7.