Wie zijn we?


Elke Weijtjens en Mieke Smets vormen een team van gekwalificeerde en gemotiveerde verpleegkundigen die dagelijks medische en persoonlijke verzorging toedienen bij mensen uit de regio Groot Peer, Kaulille, Bocholt.

Mensen waarderen onze kennis inzake wondverzorging, ouderenzorg en palliatieve zorgen en bovendien hebben we aandacht voor familiale, sociale en psychische problemen.

Elke Weijtjens


Ik ben Elke, getrouwd met Frederik en mama van Mies, Merel en Flore. Ik woon in Peer centrum en sinds 2009 ben ik actief in de thuisverpleging. In 2013 haalde ik mijn diploma van referentieverpleegkundige in de wondzorg.

Ook volgde ik een opleinding rond palliatieve zorgen om onze patienten en hun familie nog beter te kunnen begeleiden in deze moeilijke periode. Mijn doel is om mijn patiënten op een zo persoonlijk mogelijke manier te verzorgen. Graag maak ik voldoende tijd voor hun problematiek maar ook hun beleving rondom het ziek zijn vergeet ik niet. De patiënten kunnen ons op vaste tijdstippen verwachten, we zijn heel de dag bereikbaar voor de patiënten maar ook voor hun familie bij vragen.

Mieke Smets


Ik ben Mieke, woon samen met Raf en ben mama van Fleur, Giel en Kaat. Ik woon in linde Peer en ben sinds 2017 actief in de thuisverpleging. Als geriatrisch verpleegkundige ligt mijn hart vooral bij de oudere. Hun verhalen over vroeger en de dingen uit hun kindertijd vind ik fijn om naar te luisteren. Graag maak ik tijd voor ieder zijn problemen en help hen verder met hart en ziel. Mijn doel is om andere te verzorgen zoals ik zelf verzorgd zou willen worden.

Thuisverpleging Peer

Elke: 0498/18.94.49

Mieke: 0472/83.62.00

Copyright © Alle rechten voorbehouden